*SuRia_SaARi*


My name: mahnon suria
My Fotopage: http://suriamokhy.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
Baby Danial Shasha
Latest entry:inna lillahi wa inna ilaihi raji'un...al-fatihah Ayah LOng
yesterday after calling ayah chik to get the infor bout tokwe....ayah called abg yeh...he informed that ayah long is now admitted in hospital serdang as he in need of oxygen. and today... when he came back...ayah told that uni rang him around 4.45pm just now ....CRYING... asking bout his daddy's condition....she also informed that chemah,uncle Z, ayah ngah & ayah chik came to visit ayah long..... since ayah long's condition is ok...ayah was thinking of visiting him tomorrow & the day after b4 he goes bac... View this Fotopage entry
my back bone..my betterhalf
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
Sue and Ezwan Hamdi
Latest entry:No 2 baby ... Do pray for us
:-> View this Fotopage entry
We are pregnant!
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Irna Wanira Musliman
Latest entry:^^ Putih...
suatu tengah hari di PeeDee :-> :-> :-> ... kat tepi longkang yg tak cun :P :P :P ... ade jugak bunga yg cun :flowers: :flowers: :flowers: ... bunga nama apa x tau la pulak :-D :-D :-D ... sib baik ade 3-4 shot yg kire ok ler jugak $-) $-) $-)... leh ler wat modal aku nak hapdet :satisfied_nod: :satisfied_nod: :satisfied_nod: ... ekekeee... “Tidaklah seseorang muslim ditimpa keletihan, penyakit, kesusahan, kesedihan, gangguan, kegundah-gulanan hingga duri yang menusuk... View this Fotopage entry
Syafazaliza Collection
Latest entry:Syafazaliza Collection : Jahitan Manik & Labuci
Assalamualaikum... Ribuan terima kasih kepada anda yg sudi mengunjungi FP saya ini. Kepada mereka yg telah menempah hasil jahitan manik saya, semoga anda berpuas hati di atas perkhidmatan yg diberikan. Semua gambar jahitan yg dipamerkan di sini adalah 100% original hasil kerjatangan saya sendiri. Lokasi: Pulau Pinang (pulau); Georgetown/Bayan Baru. Luar Kawasan Liputan: Pos Laju/Pos Ekspress/Pos Daftar (Seluruh Malaysia) Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut mengenai tempahan dan harga. N... View this Fotopage entry
My Photos Memories
Latest entry:Makanan yang sedap
Sempena cuti 1 mei, balik kampung. Makan kat restoran apa ntah nama. Semua makanan memang sedap View this Fotopage entry
Shahril and Azah
Latest entry:Adam Zharif turns 5 Months!!
Actually, every months (insyaAllah) celebrate birthday Adam ni.. cuma, tak larat plak nak upload kat sini since dah upload kat Facebook. :-S Lama dah tak jenguk fotopages ni... Sorry ye kengkawan if tak reply your comments. Thank you coz sudi gak singgah2 sini... Ni latest birthday photos of my baby. ;-) This month, Adam Zharif turns 5 months on 14 August 2009. Mama Adam baked Strawberry and white chocolate cheesecake. Nope, kitorang tak makan berdua je... kitorang bagi kawan2 yang dekat ngan kitora... View this Fotopage entry
Wan Azdie MAB
Latest entry:Autumn leaves
Renungkan apa Beautiful day Menanti gugur Kering View this Fotopage entry
Itik nan kesunyian
zuraimah ismail
Latest entry:::Malam Sinar Maulidur Rasul::
We went to Stadium Malawati Shah Alam to watch Malam Sinar Maulidur Rasul organized by Rabbani Production and sponsored by TM for freeeeeee... :horay: :horay: :horay: :horay: Mucho gracias to our ticket sponsor...hehehe Next time bagi lagi ye...:) [url] View this Fotopage entry
fikri mokhy
Latest entry:Muhammad Ajmal
Alhamdulillah Ema selamat melahirkan sorang lagi cahaya mata..... :-D Syukur kali ni dapat bersalin normal...cuak jugak la sebab first baby dah tahu bila nak kuar... tapi kali nie kene sentiasa berjaga2.... malas nyer nak citer nanti2 la citer :-> View this Fotopage entry
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
janmaizatulriah jani
Den dah jumpo password den kat blog baru...leh link ke sini pulak yea.... http://janjanisdiary.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Safiyah Maisarah
Latest entry:Autumn series
Cuaca tersangat la ok hari ni..dah 3 bulan tak pegi car boot sales..so hari ni kami pergi old cotes..saja mencuba nasib kot2 ada terjumpa barang2 yg best ke..tapi macam biasa la, Yaya yg dapat paling banyak barang..memandangkan matahari tgh ada lagi..so kami pun pergi botanical garden..dah lama sebenarnya nak pegi sini nak amik gambar utk autumn..tapi weekend asyik bz je..weekend ni je yg rasa rileks sket..dah nak masuk winter dah..daun2 pun dah banyak gugur..more pics at http://blog.safiyahmais... View this Fotopage entry
suraya hanim salih
Latest entry:Red Alert....
A few piccas of alea n akmal...punyala susah nak amik gambar alea n adik dia...suh baring sebelah x mo,asik nak cium adik dia jer... ;-) ,tp kadang2 dia tepuk jugak adia dia LOL View this Fotopage entry
myhibur hati
Latest entry:buwa ha ha ha p o l i t i c s
View this Fotopage entry
tuan norhayati tuan chik
Latest entry:Jejalan ke LIMERICK, DUBLIN IRELAND...
Selama seminggu kami bercuti ke Limerick dan Dublin, jejalan rumah kawan sekampung and sepersekolahan. Seronok Hakimi dan Fatini naik plane, train dan bus.. :-D View this Fotopage entry
dora eriannie
Latest entry:Sanding @ Dewan Merak Kayangan -3 May 08
View this Fotopage entry
mama baba and Danish
Kami telah berpindah ke 'rumah' baru. Disini..disini..disiniiiiii....---->> http://lonelytoones.blogspot.com jemput lah datang yea :-> View this Fotopage entry
enis ismail
Latest entry:on mama's besday...
this one pon in january.. 12 january to be exact. it was mama's besday.. since xde nk celebrate ape2 (as usual), i decided to ketuk my hubby makan kt manhattan fish market. mase tuh plak still early stage preggie.. so nk mkn kedai2 biase nih tk lalu... so terpakse laa heret papa ngan alia g manhattan kt alamanda. ehehehe... tenkiuuuu dear.... :-D View this Fotopage entry
sayonara
Haziq Fayyadh Faheem
Latest entry:Pindah..Jom Pindah...
Kami Telah berpindah ke http://haziq-fayyadh-faheem.blogspot.com KENAPA???? Kerana Kami Tak nak sokong Israel.... View this Fotopage entry
Harizah Mohd Yaacob
Latest entry:Phuket Vacation
View this Fotopage entry
Qatrun Nida
Latest entry:Qatrun, Kimi, Cik An, Mama
View this Fotopage entry
eisyadanial azniza
View this Fotopage latest entry
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
liya liya
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY NAZRIN -2 YEARS OLD
My name is Nazrin. I am two years old today.. Hehehe..My parents bought me a cake for my birthday and it is delicious... Yummy...... View this Fotopage entry
LUBNA HAIDA MOHD KHIRATI
View this Fotopage latest entry
si bushuk balqis
kayra yusof
View this Fotopage latest entry
kembar lagi satu..
Fitora Noa
Latest entry:Ku mengharapkan ramadhan...
Salam aidilfitri... Semoga bertemu lagi ramadhan akan datang. Terima kasih kepada ahli2 yang perihatin. Jemput bertamu diaidilfitri nanti :-D View this Fotopage entry
iLa Dibaa
View this Fotopage latest entry
Hana Seman
Latest entry:A Tribute to my mum
Mak, Walaupun chek bukan datang dari perut mak, tapi mak yang membesarkan chek sejak chek berumur 6 bulan lagi. Kasih sayang mak tidak berbelah bagi. Mak pergi tiada pengganti. Hanya wajah-wajah ceria mak dalam album perkahwinan chek menggambarkan betapa mak sangat berpuas hati. Mak pergi dengan tenang seperti kehendak mak. " Selepas Hana kahwin, mak boleh pergi dengan aman dengan mata tertutup rapat". Itu kata-kata mak kepada kakak beberapa hari selepas perkahwinan chek. Dan doa mak termakbul bila selepas... View this Fotopage entry
pandangan belakang
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
nur adilah sulaiman
View this Fotopage latest entry
11/11/2006..ikatan 2 hati
SITI NADIA
Latest entry:Nabil belajar pegang roti sendiri
Ni Nabil on the way nak balik KL dari Melaka. First time mama bagi Nabil pegang roti sendiri dalam kereta...takut comot...tapi dah comot dah car seat nabil....sedapnyer tengok Nabil makan...Lapar betul dier....Nak dekat habis roti sebungkus....Nabil kalau makan, mula2 suka pegang and makan. tak lama lepas tuh, mesti dier cuit2 sikit masuk mulut.....kalau dia cuit2 tuh maksudnyer....dah nak sampai hujung makan lahhh tuh...tu lah tabiat Nabil yang mama tengok sepanjang dier makan roti or biskut or keropok...h... View this Fotopage entry
tak larat bukak mata dah
ifi ifi
View this Fotopage latest entry
null null
Latest entry:free palestine
salam, dengan rasminya saya tutup yatimr fotopages ni sebab server fotopages ni dimiliki oleh laknatullah israel Betul ker???? http://whois.domaintools.com/fotopages.com Server Data Server Type: Apache/2.0.52 (CentOS) IP Address: 62.219.18.18 Whois | Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute IP Location Israel - Israel - Bzqint-dc Response Code: 200 Domain Status: Registered And Active Website kita selalu berasa sedih bila lihat saudara seagama kita ditindas,dibunuh sesuka hati... View this Fotopage entry
Nasharuddin and Rizafizah
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016