*SuRia_SaARi*

By: mahnon suria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Jan-2009 16:05 Email | Share | Bookmark
maaf tidak berupdate

Salam maaf buat kawan-kawan dan terutamanya keluarga di malaysia. Atok pun sampai tipon Ayuni dah lama tak tengok muka Ayuni kat internet..hi hi. Atok dah rindu Ayuni.

Alhamdulillah kami dah pindah ke rumah baru 462, staniforth Road . Dekat jer ngan rumah dulu. Untuk Cik Iki, Cik ema , syafi , Ajmal , Cik Aril , Ojisan dan Cik jut .....insyaallah rumah ni cukup untuk kita adik beradik stay sama-sama bila korang datang nanti . Bila lah nak datang lagi nih??????? Ayuni tak sabar nak tunggu nenek datang lagi.....

Cik iki...mummy tak sempat nak ambik gambo umah.Ni jerlah yang ada masa mula-mula pindah hari tu...(as requested)


*ayuni main scooter kat dining hall*


*ok tak Cik Iki bilik ni? sumer bilik (3), saiznyer sama besar macam ni...so oklah untuk kita adik beradik kumpul.Ruang tamu juga boleh dijadikan bilik since ruang kat bawah ada 3 compartment*.


Buat kawan-kawan , kalau belanja kat Bangla bazaar , singgah lah umah kami . Lepak-lepak , minum minum kopi. Rumah kami bertentang dengan butik Rivazz dan The Star News. Kami belum ready lagi nak buat house warming..tapi datang jerlah.Orang umah sentiasa ada.(Hi Hi tak kerja lah katakan..). No tipon rumah masih sama dengan yang dulu.

Sementara tunggu umah ni siap ...final touch , kami stay kat ETAP hotel..dekat ngan Sheffield Ice ngan Toy R us. Ni lah tempat rahsia kami selama seminggu..hi hi . Bil hotel sumer ..alhamdulillah ..landlord dah settlekan. Deposit..hal-hal umah pun dah selesai....Lega..



Masa kat etap hotel , on 21th January , kami sempat lagi join trip ke The Deep Hull anjuran sekolah Melayu Sheffield.Kami pergi naik bas. Bertolak lebih kurang kul 9.30 pagi.









Oklah...cukuplah setakat ini . Cerita kami di sini. Ni pon kira nya cerita tahun lepas.
Jumpa lagi mungkin di Blog yang baru. ( am thinking to move to another blog..wordpress? eblogger ? mana best ek ???) . Menurut sumber , blog fotopages ni ownernyer Israel. Cik Iki jom kita pindah blog lain...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net