*SuRia_SaARi*

By: mahnon suria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Dec-2008 16:05 Email | Share | Bookmark
Bye Bye balfour road

Dining
Kitchen
Bilik ayuni
study room
toilet
ayuni kat tangga..licin tangga ni tau!
living room
kunci rumah..he he
heater
good idea for washing machine
Final...pastikan semuanya ok
lucky bammboo yang dah tak lucky
Alhamdulillah...........kami dapat berlindung di rumah ini hampir setahun 2 bulan . Terima kasih kepada landlord Fauziah yang sudi menyewakan rumah ini kepada kami dengan harga yang sgt reasonable ( GBP 385 per month).

Banyak kenangan manis di rumah ni terutama jiran-jiran Melayu yang begitu mengambil berat tentang kami . Ayuni pun ramai kawan kat sini . Mohon ampun maaf atas segala salah dan silap kepada semua penghuni balfour . InsyaAllah kami tidak akan lupa kalian semua . Love you all semua....!

Kita hanya merancang , allah yang menentukan . Doakan kami selamat di rumah baru nanti.



bila kami surely decide nak pindah..lucky bamboo ni bertukar jadik kuning. Sblm ni sihat bugar.Emm..kebetulan kan? Merajuk kot bamboo aku nih.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net