*SuRia_SaARi*

By: mahnon suria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 24-May-2008 23:43 Email | Share | Bookmark
Matlock Bath,Peak Distric

 
pekan kecil yang cantek
rumah-rumah kat tepi lereng bukit
dari sini blh nampak puncak abraham
cable car(grabbed from http://www.dms-visitpeakdistrict.com/)..
kat aquarium
 
hollogramme gallery
posing kat depan aquarium exhibition
kepala diver
kura-kura
peak forest
@playground
jambatan yang menghubungkan town ngan forest
jalan-jalan jer
me and ayuni
On the way back from Tramway city.....kami terjumpa lak pekan kecil yang lebih dikenali sebagai "little switzerland". agaknyer sbb kawasan nya yang berbukit dan bergunung. Pekan kecil ni terletak di pinggir sungai Derwent.



Berdekatan ngan pekan ni ...boleh naik cable car ke Height of Abraham .Disebabkan kami sampai pun dah lewat petang..tak sempat nak naik cable car tu. Teringin gak tengok apa yang ada kat nun atas sana.Next time blh plan datang lagi.Lagi satu speciality kat sini ialah reserve forest-National Park of Peak District.Kami jalan-jalan kat lereng hutan tu jer sambil ayuni main kat playgroud.Tak g jungle tracking pun..

After that we just strolled around the town. Sambil tu singgah jap kat aquarium exhibition.Tak bnyk la sgt ikan-ikan kat situ tapi best gak lbh -lbh lagi bila masuk kat hologram gallery.Pastu lepak-lepak kat kedai tepi jalan sambil menghirup udara segar....tapi sejukler..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net