*SuRia_SaARi*

By: mahnon suria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Mar-2008 20:05 Email | Share | | Bookmark
huh...

huh dah 3 bulan tak update ni...tak menyempat. busy ngan exam n lately ngan project.Nanti if, ada masa....akan diupdatekan jugak. If nak tgk gambo..gi lah kat site friendster dulu yer...



Monday, 24-Dec-2007 10:30 Email | Share | | Bookmark
Lancaster & Glassgow & Newcastle

 
 
 
View all 16 photos...
Azmi baru jer sampai dari malaysia..about 2 weeks.So kami plan nak ziarah Azmi kat Lancaster. 24 dec 2007 kami pun bertolak ke Lancaster... wif tom tom direction.

Walaupun ada tom tom kami tersesat gak kat dalam university of Lancaster sbb apartment Azmi tak der nama jalan...pelik? Walaupun ada student malaysia yang tunjukkan direction,kami still tak dapat jumpa jalan.

Akhirnya kami sampai jugak rumah azmi after 1/2 jam loss in the university compound itself. We called Zahril...and got the true direction. Zahril dah sampai dulu dari Leeds.

We stayed one night at azmi's house before we go to Glassgow on the next day.....


Thursday, 20-Dec-2007 20:43 Email | Share | | Bookmark
Alhamdulillah.........

Selamat tinggal KLIA
terima kasih umi n asmala
letih.....18 jam perjalanan
View all 9 photos...
alhamdulillah , pejam celik pejam celik.....dah 4 bulan kami berada di Sheffield. Kesempatan ini , nak ucapkan terima kasih kepada family asmala yang telah menjadi host kami ketika kami mula mula sampai di Uk.Juga kepada Zubir dan rakan-rakan yang lain yang telah sama -sama membantu kami masa nak mulakan hidup di Sheffield. Semoga perjalanan hidup dan perjuangan kami di Sheffield beroleh keberkatan dan kejayaan . Not much to say as this is my first blog.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net