*SuRia_SaARi*

By: mahnon suria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Jun-2008 14:37 Email | Share | | Bookmark
Epy Besday to daddy

 
Yummy..sedap nih.From M&S
 
View all 5 photos...
Happy Besday daddy ! 3 June- (selang 2 hari dari tarikh anniversary kami). Ampunnnnn n maaf banyak-banyak sebab tak sempat nak buat kek coklat untuk daddy. Kebetulan....i was so busy on that special day. Balik dari uni pun dah petang..nearly 6pm. .Ayuni pun bila sampai rumah tertanya-tanya"Mana orang ni, tak datang lagi! Today kan besday daddy".Oh dear....

Hopefully next year boleh join venture ngan Ume buat doa selamat since besday Asmala (suami Ume) sama tarikh ngan daddy.

Happy birthday to you..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki , dilapangkan dada and cepat habis belajo..Nanti kita boleh balik Malaysia cepat...



Sunday, 1-Jun-2008 23:38 Email | Share | | Bookmark
Happy Anniversary

bestnyer naik buai ni...
us
cinderella n putera raja
View all 12 photos...
Alhamdulillah.....today is our 6th anniversary-1st of June. Semoga sentiasa ada cinta dan rahmat dalam keluarga kami.Ayuni pun dah besar.....sudah layak bergelar kakak. Doakan kami moga dimurahkan rezeki menimang cahaya mata lagi.

Tak de celebrate apa-apa , just enjoy ourselves at Wentworth Castle,Barnsley. Penat....sangat-sangat sbb garden area is so wide.Bnyak taman larangan untuk si puteri (mengikut cerita panglipurlara.....) it's about 7-8 garden but unfortunately we didn't find the "secret garden".Hui..malas nak cari.....sbb kwsan castle ni mmg luas gila! Tak sama ngan caste-castle lain yang kitorang pernah gi.Happy viewing pixxies....





****kepada sesiapa yang stay kat area sheffield n nak g castle yang berdekatan..this castle is definitely not reccommended. Kawasannya terlalu luas(500 ekar..termasuk ladang-ladang) dan nak masuk bayar 3.80....So saper nak ke castle yang terhampir ngan sheffield area..silalah ke Carnisbrough Castle,Rotterham.Lebih cantik, kat town area and masuk 1 pound jer.Oh...i'am not tourist advisor tetapi sekadar berkongsi pengalaman. .Kalau ada masa....nanti Su korek gambo masa g Carnisbrough castle last year.....


Sunday, 1-Jun-2008 00:17 Email | Share | | Bookmark
Ayuni & Dina &Scooter

Ayuni blm mandi dah capai scooter
Cepatlah Ayuni....Dina dah kat depan ni
Tak lupa bawak shark die tu..isi dalam? Rahsia..keh keh keh
View all 12 photos...
30/5/08
Mentang-mentang exam dah habis, assignment dah hanto , dissertation project pun runs well....so ada lah masa nak update FP ni. Kalau tak...berbulanlah tak update.

Hari ni kisah ayuni dan scooternyer .Dah lama ayuni mintak scooter ni. Dan dah berminggu-minggu kami cari kat carboot sale tapi tak jumpa.Yelah..we always late to carboot as hubby work early in the morning termasuk weekend.Mana nak dapat scooter..orang lain dah kebas.

So....as usual before, after submitting any assignment or exam, eemmm.....yippie....it's time for window shopping + watch out any good bargain.Hubby paham sgt dah (thanks!).This time shopping...of course to buy ayuni's scooter.Balik jer dari uni,...tak sempat pun masuk rumah ,as expected, again n again Ayuni was asking for her scooter. So , no excuse for me to delay buy the scooter. I won't break my promise,sayang.We went to Argos , Meadowhall looking for scooter.Lucky girl!

Pagi tadi....Ayuni celik mata jer, terus capai scooter. Main kat yard. Belum mandi pun time tu....


Dan petang tadi, kami bawak ayuni main scooter kat park ( ikut daddy main tennis kat Hillsbrough Park ngan Uncle Tamrin, Uncle Anuar n Uncle Zul). Kami ajak Dina sekali sebab nak bagi Ayuni happy main scooter tu. Kebetulan Dina pun ada scooter.Dina dah pro..ayuni baru nak belajar . Ayuni siap terjatuh , lutut calar lagi time main scooter tu.....here some of the pictures of Ayuni n her scooter and Dina as well.




***( Ojisan & Cik Jut.....jangan jealous yer... )
***( Shafi tak leh main lagi... )
***( Happy besday to Cik Aril )

chow...cincau!


Sunday, 25-May-2008 00:59 Email | Share | | Bookmark
Lakeside,Doncaster

layan ayuni @playground near the lakeside
sukanya dia
lakeside of doncaster
View all 6 photos...
Belum pun hilang penat balik dari Derby, hari ni kami g ke Doncaster lak. Tak der apa yang menarik..sajer jalan-jalan bandar-bandar yang berdekatan ngan Sheffield ni.Kami carik shopping outlet yang dikatakan murah tu..tapi terlajak n rasanya tutup sbb tak nampak massive car pun.Lagi pun hari ni kan Bank Holiday.We still enjoy the journey seems doncaster ni nampak lebih cantik dan teratur berbanding Sheffield.


Saturday, 24-May-2008 23:43 Email | Share | | Bookmark
Matlock Bath,Peak Distric

 
pekan kecil yang cantek
rumah-rumah kat tepi lereng bukit
View all 16 photos...
On the way back from Tramway city.....kami terjumpa lak pekan kecil yang lebih dikenali sebagai "little switzerland". agaknyer sbb kawasan nya yang berbukit dan bergunung. Pekan kecil ni terletak di pinggir sungai Derwent.



Berdekatan ngan pekan ni ...boleh naik cable car ke Height of Abraham .Disebabkan kami sampai pun dah lewat petang..tak sempat nak naik cable car tu. Teringin gak tengok apa yang ada kat nun atas sana.Next time blh plan datang lagi.Lagi satu speciality kat sini ialah reserve forest-National Park of Peak District.Kami jalan-jalan kat lereng hutan tu jer sambil ayuni main kat playgroud.Tak g jungle tracking pun..

After that we just strolled around the town. Sambil tu singgah jap kat aquarium exhibition.Tak bnyk la sgt ikan-ikan kat situ tapi best gak lbh -lbh lagi bila masuk kat hologram gallery.Pastu lepak-lepak kat kedai tepi jalan sambil menghirup udara segar....tapi sejukler..



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net