*SuRia_SaARi*

By: mahnon suria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Aug-2008 01:07 Email | Share | | Bookmark
Thanks to all

 
 
 
View all 4 photos...
Thanks to all especially member-member FKEKK,UTEM yang datang dari jauh. Alhamdulillah kak ija & Azmi sefamily sampai gak kat rumah kami. Diorang ni dari Lancaster , stay overnite kat umah kami for two days before proceed ke London. Thanks jugak geng-geng fkekk yang lain, Shahril & family(manchester), zahril& family ( leeds), adlishah ( Nottingham) yang sudi datang rumah kami.

Emm...kami wat BBQ skit,nasi ayam n laksa penang. Dessert seperti biasalah puding cocktail.Jemput gak jiran yang dekat-dekat ngan Kak Jerry& abg Zul yang dah balik M'sia.

Lps ni tak der BBQ lagi kot............summer dah nak melabuhkan tirai.Tak bnyk ambik gambo..luper ler!

Thanks kepada yang hadir...


Aqil naik pony ngan anak kak jerry , pastu gambo sblh tu Asma(isteri sharil) tgh ambik resepi dari Kak Jerry.emmm..tiramisu Kak Jerry!



Tengoklah ayuni yang comot tu...macam tak mandi jer. Time tu diorang tgh kumpul tengok "worm".
Heran..heran... bebudak kat sini suka sgt ngan worm...apa ntah yang bestnyer! Kat Msia bersepah cacing.



Time org lain tgh sibuk makan , ada 2 orang budak yang nak jadik gardener. Adam anak sharil yang baju merah tu mmg asyik korek tanah. Tanpa disedari , anak kak niza, Irsyad pun nak jadik tukang kebun yang pro. Bila kami check...ada 2 lubang kat bwh pokok ros yang budak-budak ni gali. He he he...bagus bagus. Nanti boleh tanamkan pokok bunga auntie.


Ni la Kak ija n Iesya n daniel. Azmi tukang ambik gambo. Thanks yer Kak Ija datang tido rumah kami ni. Jangan serik n next time datang lagi.






Saturday, 26-Jul-2008 19:37 Email | Share | | Bookmark
Warna Warni Muslimah Sheffield

 
 
 
View all 6 photos...
26 julai ....ada program warna warni muslimah.Program ni khas untuk kaum hawa Sheffield. Macam-macam persembahan ada. Kawasan kami Darnall buat persembahan marhaban + buat sekali majlis cukur jambul baby aimi raihana -anak kak Jerry. Diorang dah nak balik Msia 15 ogos nie.tak sempat lak nak ambik gambar tarian inang ngan tarian zapin dari firthpark dan tinsley.Super duper smgt tarian diorang nih......tahniah!








Tapi yang paling best sbb ayuni terpilih model muslimah of the year. Tak sangka!!!!!!! Thanks to daddy yang mendandankan ayuni sampai terpilih jadik ratu...eh ratu pulak. Puteri muslimah la.....ratu muslimah digondol oleh Kak Azu tinsley. Ayuni suka sesangat.




gaya-gaya puteri muslimah.Ada gaya ker? erk..erk..



Sunday, 20-Jul-2008 19:08 Email | Share | | Bookmark
apa ek entry ni.....

 
 
 


Ni khas untuk Cik Iki yang nak tgk gambo ayuni depan rumah. Ni posing before we went to house warming kenduri kat rumah Kak Murni.

Pastu ..on the way back to house, drop few minutes at Daddy's office , Mappin street , Uni Sheff.





On the next day , we had two BBQ party. Rumah Sdr Uzir ngan Rumah Prof Salam. Gambo ni cuma kat umah prof salam/kak rozi ...sbb ayuni suka sgt main kat trampoline




Itu sajer...bye!


Saturday, 19-Jul-2008 09:59 Email | Share | | Bookmark
Leeds

ayuni main bowling
FKEKK,utem
the wives...& anak-anak
View all 17 photos...




Salam....

Jalan lagik? Nop....we just went to Zahril house for a warm visit his newborn baby. Congratulation..on Zahril & Ani's for the new arrival of baby iman ( her second daughter). Not only us but others FKEKK ,UTEM family also cheers the day. Shahril (manchester) and Azmi(Lancaster).Emmm....as expected this group of FKEKK,UTEM make a big noise chit chat in da house. Sorry baby iman.

Sebelum balik tu...kami singgah jap kat University of Leeds.

See ya the pixxies!









JUNIOR FKEKK , UTEM


Wednesday, 16-Jul-2008 14:31 Email | Share | | Bookmark
school trip - sundown, nottingham

 
 
train
View all 20 photos...
Ayuni g trip ke sundown,nottingham 1 july ari tu....






[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net